Hvordan foregår Hjerte-Centreret Hypnoterapi?

Ved den første konsultation taler vi om de aktuelle ting, du ønsker at arbejde med. Jeg vurderer under samtalen om du er klar til hypnoterapi første gang vi mødes. De fleste bliver forbavsede over, hvor hurtigt man kan ændre sit liv, når først man tager kontakt til sine egne, indre, uanede ressourcer og ser alle de muligheder ens sind rummer.

Før selve hypnosefasen starter vi op med en samtale om, hvordan du har det og om dét, du ønsker at arbejde med.

Selve hypnosefasen påbegyndes derefter med en såkaldt induktion. Induktionen, som finder sted til musik, fører dig i en dybere afslappet tilstand. En tilstand der øger din opmærksomhed og dit klarsyn, så det vil være betydeligt nemmere for dig at finde de svar, du har brug for.

Hypnosen er ikke dybere, end at du under hele forløbet er 100% klar over, hvad der sker og du vil kunne huske det hele bagefter.

Under hypnoterapien arbejder vi med problemstillingerne i dit eget tempo. Hypnosen sluttes af med nogle positive bekræftelser, som du får med hjem på et lille kort.

"I Hjerte-Centreret Hypnoterapi er det klienten selv, der er den mest aktive. Terapeuten fungerer hovedsageligt som klienten’s coach, der gennem en regression guider klienten roden af problemets kerne og indsigt. Terapien er på den måde baseret på klientens følelser og oplevelser fra start til slut."