Hvorfor bruge hypnoterapi?

Hvilke ting kan bearbejdes i hypnoterapi og regressionsterapi?

Formålet med Hypnoterapi og Regression er at skabe kontakt til dine indre følelsesmæssige blokeringer for på den måde at forstå, ophæve eller ændre dem til noget, der er langt mere hensigtsmæssigt og positivt for dig og som vil skabe større balance og tilfredshed i dit liv.

Det handler om at få lavet om på handle- og tankemønstre som måske gavnede dig engang, men som ikke længere har et formål i dit liv nu. Det kan også være du mangler mening og dybde eller føler en form for tomhed. Se nedenfor et udpluk af situationer du kan forandre og arbejde med.

Læs nedenfor og skab de forandringer du drømmer om:

I hypnoterapi kan du bearbejde de ting, følelser, oplevelser og situationer der forhindrer dig i at leve dit liv optimalt.

Du kan arbejde med:

Manglende selvtillid, stress, nervøsitet, usikkerhed, lampefeber, rastløshed, ensomhed, angst, præstationsangst, humørsvingninger, depressioner, kropslige symptomer og smerter.

Menneskelige relationer som;
Parforhold, børn, familie, venner, kolleger, chefen og andre mennesker.

At du har været udsat for fx:
Seksuelt misbrug, overgreb, incest, vold, verbal / psykisk vold.

Misbrug af:
Medicin, alkohol, tobak, sex, mad – (læs også om ”TrimLife”, din optimale vægt).

Første gang du kommer
Ved den første konsultation taler vi om de aktuelle ting, du ønsker at arbejde med. Jeg vurderer under samtalen, om du er klar til hypnoterapi første gang, vi mødes.

De fleste bliver forbavsede over, hvor hurtigt man kan ændre sit liv, når først man tager kontakt til sine egne, indre, vidtrækkende ressourcer og ser alle de muligheder, vi rummer.

“Change your thoughts and you change your world”
Norman Vincent Peale

En hypnoterapi session varer mellem 1½ og 2 timer.
Ved hver session indgår en kortere eller længere samtale og opsamling.