TrimLife® - en ultimativ løsning for dig og din vægt

Livsstilsændring med Hypnose
Nu er det slut med slankekure. Grapefrugtkuren, kålkuren, stewardessekuren, vandkuren, proteinkuren, proteinkuren, sultekuren …… Du har været på alt for mange allerede og det eneste resultat du virkelig har opnået, er højst sandsynligt vægtforøgelse eller hvis du er rigtig heldig, status quo. Du forstår det måske ikke helt, men træt af det, det er du. Måske føler du tilmed skyld over, at det ikke er lykkedes for dig at holde vægten nede.

Ender det med fiasko eller succés?
Succesrige mennesker:

  1. Tager imod udfordringer

  2. Er forandringsparate

  3. Lærer af fejltagelser

  4. Handler!

Er du parat til at stoppe med de samme, gentagne, dårlige mønstre? At tage ordentligt fat dér, hvor skoen trykker og til at lave de ændringer, der går i dybden og skaber dit ultimative vendepunkt? Til at gøre en indsats for at ændre de grundlæggende mekanismer, der har styret din vægt indtil nu?

TrimLife®, som er en del af det anerkendte Wellness Institute’s hypnoterapiprogram, er ikke baseret på et quick fix, mirakelpiller eller smarte løsninger. Selvom det ville gøre det hele meget nemmere, så findes der ganske enkelt ikke noget middel, der kan gøre dig tynd ’overnight’ - og endnu et middel eller en ny diæt, er faktisk heller ikke det, du har brug for. Dét du har brug for, er en vedvarende anderledes måde at tænke på og at du stiller dig selv de rigtige spørgsmål og får de sande svar – de svar, der vil ændre, den måde du tænker på og derfor handler på.

Tænk anderledes - så handler du anderledes!
Du er chef i dit eget liv – det er dig der skal tage de rigtige sunde valg, dem der skaber dig, og fører dit liv i den rigtige retning. Bliv dine tillærte mekanismer og handlemønstre kvit, hiv dem op med rod – så du er sikker på, de ikke vedblivende styrer dig til at fortsætte med dét, der ikke virker.

Det handler om livsstil!
TrimLife®
er en aktiv og dybdegående måde at få lagt dit liv om i andre baner. En ændring der kræver din absolut fulde deltagelse og motivation. Så, spørg dig selv om du virkelig ER parat, til at foretage de fundamentale ændringer, der skal til for at ændre dit liv? – Tag eventuelt testen for at se, hvor klar du er: Parathedstest

Indblik og valg
Du slipper for forelæsninger, løftede pegefingre og en fortsat ond cirkel af skyld, straf og fiasko. Derimod får du masser af praktiske øvelser, der giver dig indblik i dine egne mekanismer og hvorfor du foretager de valg, som du gør. Du får skabt en ny sund kontakt til din krop og en forståelse for de følelser der ligger bag dine spisevaner eller mangel på samme. Du får indblik i og værktøjer til at ændre disse mønstre. Hypnosen som er en del af TrimLife®, vil hjælpe dig til at se dine mønstre og gå dybere ned i dine følelser så du herfra, kan skabe den vedvarende forvandling du ønsker. (Du kan læse mere om hypnose under ”Hvad er hypnose” her på siden.

Skab en ny livsstil
Til motivation og hjælp i din hverdag får du også en CD/lydfil med øvelser, som du kan bruge, mens du skaber din nye livsstil, din nye måde at leve og tænke på – den nye DIG! Der bliver ikke noget med at få TrimLife® overstået for så blot at gå tilbage til din gamle velkendte komfort zone! 

Adfærdsmønstre og ubalancer
I forløbet kommer vi ind på bla.: mad- og drikkevaner, motion og bevægelse – behøver det være så surt? Adfærdsmønstre - hvordan de er grundlagt og hvorfor, maden og dens budskaber, hvad der ligger til grund for ubalancerne og overvægten i dit liv. Sult kontra følelsesmæssig sult og andre psykologiske mekanismer, der har stor indvirkning, på det du foretager dig.
 

TrimLife® er tilrettelagt med:

4 møder a 3 timer.
Antal deltagere: Fra 10-12 deltagere/hold.
Pris: DKK 2.550,-/deltager for alle 4 møder inkl. CD, materialer og forfriskninger.
Kursusleder: Susanne Saltzstein

Pris´til 24. dec. 2011: DKK 2.200,- derefter 2.550,-
Mødedatoer: 4 tirsdage i jan/feb 2012 (17., 24., 31. jan., 7 feb.)
Tidspunkt: Kl. 17.00-20.00

Firmahold: Prisen varierer efter antal deltagere. Ring eller skriv en e-mail og hør nærmere.

Mulige tilvalg til workshoppen:

Tilmeld dig online her

Hvis du har spørgsmål kan du stille dem her online spørgsmål om TrimLife® eller du kan ringe til Susanne på 2030 0032 for mere information.

“Change your thoughts and you change your world!”
Norman Vincent Peale, 1898-1993